Diferència Horària

From Astro Wars

Revision as of 17:50, 26 January 2007; view current revision
←Older revision | Newer revision→
Jump to: navigation, search

La diferència entre el vostre horari local i l'horari del servidor es pot seleccionar mitjançant l'enllaç Configuració (Settings) que trobareu al peu de la Pantalla de Notícies. Un cop poseu la diferència horària corresponent al vostre país, us heu d'assegurar que apareix l'hora correctament a dalt de la pàgina de Configuració (Settings). Això és important quan es vol llançar un grup de naus (incloent-hi la utilització de l'eina Calculadora d'Hora d'Arribada), també per veure l'hora correctament a la Pantalla de Notícies, així com l'hora d'arribada dels grups de naus atacants, i mostrant l'hora correcta a la barra de títol del navegador cada vegada que obriu una pàgina web del joc. Una vegada configurat, tots els temps mostrats a la vostra pàgina de Notícies seran (Greenwich Mean Time) +/- la Diferència Horària que hàgiu posat per a la vostra zona horària, i seguirà sent-ho fins que no es modifiqui de nou per a les futures rondes.

Sovint necessitareu tenir precisió en l'horari per coordinar bé els atacs i per defendre els atacs ràpids, per això aquí hi ha una descàrrega gratuïta del programa: Atomic Clock, que fa pings a les bases de temps del US Military i després corregeix el vostre rellotge automàticament.

Nota: pel Temps d'Estalvi d'Energia (Horari d'estiu), heu d'ajustar manualment la diferència entre l'hora del servidor i el vostre temps local. En aquest joc, el Temps d'Estalvi d'Energia (Horari d'estiu) comença l'últim diumenge de març a la 01:00 GMT i finalitza l'últim diumenge d'octubre a les 02:00 GMT.

Més informació


Personal tools
In other languages