PMF

From Astro Wars

Jump to: navigation, search

Actualitzat per a la Gold 3 - En aquesta pàgina es manté una llista de preguntes més freqüents (amb les seves respostes corresponents) sobre els diferents aspectes de l'Astro Wars. La versió original es pot veure aquí. També podeu trobar útil la Guia del Joc i el Glossari.

Si us plau, adreceu-vos al fòrum de notícies per obtenir la darrera informació, actualitzacions i registres de canvis al joc.

Contents

Els jugadors i el Mapa Estel·lar

Les següents preguntes i respostes són sobre els jugadors i el mapa estel·lar.

Com puc calcular el nivell del Sistema Estel·lar?

Es pot calcular introduint els valors del Planeta amb la Població més Alta i del Planeta amb Població més Baixa del sistema a la següent fórmula:

(Planeta amb la Població més Alta Planeta amb Població més Baixa) / 2

Un sistema que tingui un planeta amb població molt alta (25) i un altre amb població molt baixa (5), tindrà una mitjana de 15. Un sistema amb dos planetes que tinguin població 15 tindrà també una mitjana de 15.

Com em rendeixo?

Heu de fer clic a l'enllaç resignar que hi ha a la vostra pantalla de notícies. Més informació a Rendir-se.

Hi ha altres eines que mostrin el mapa general de l'AstroWars?

Hi ha diverses eines disponibles i moltes aliances que n'estan creant. Moltes d'aquestes eines són públiques:

Què és això de les races i com en puc crear una de nova?

Les races són modificacions d'una raça per defecte. És una funcionalitat recomanada només per a jugadors experimentats. Més informació a Raça.

Qui em pot ajudar a registrar-me manualment?

Heu de registrar-vos vosaltres mateixos. Més informació a Raça.

Quan temps ha de passar abans de tornar a crear una raça?

Espereu de 15 a 30 minuts després d'haver-vos rendit abans de començar amb l'AW altre cop i crear la vostra raça. També heu de netejar la memòria cau i les galetes del vostre navegador per tal d'eliminar la configuració que teníeu abans de rendir-vos.Edificis

Les següents preguntes i respostes són sobre edificis i producció.

Què és Spend All i com ho faig servir?

Spend All (Gastar-ho tot) us permet gastar tots els punts de TOTS els planetes a la vegada per invertir-los en un edifici o en una nau. Només podeu utilitzar aquesta funcionalitat si teniu almenys 151 Punts de Producció sumant TOTS els planetes. Si el vostre nivell de jugador és 1 o superior, tindreu la possibilitat de vendre tots els Punts de Producció a canvi d'Astro Dòlars (A$) amb els que hi podreu Comerciar.

Si voleu construir destructors, heu de tenir en compte que si feu un Spend All de TOTS els planetes sense transferir primer els punts al vostre primer planeta a través de la Pantalla de Comerç, no tindreu els destructors al vostre primer planeta. En lloc d'això, tindreu parts de destructors a tots els vostres planetes. Per exemple:

 • 60 punts de producció al primer planeta
 • 40 punts de producció al segon planeta
 • 80 punts de producció al tercer planeta

Això us proporcionaria 2 destructors al primer planeta, 1.3333 destructors al segon, 2.6667 destructors al tercer.

Per què els Punts de Producció que em queden a un edifici es tornen N/A?

N/A no vol dir que no podeu construir més nivells! Quan un edifici arriba a un nivell molt alt, es torna econòmicament insostenible fe servir punts de producció per construïr més nivells. En lloc de fer això, podeu utilitzar Unitats de Subministrament per construir més nivells, que seran més econòmics.

Per què de vegades un edifici mostra un -1?

L'Astrowars està calculat bàsicament en format decimal tipus 0,65252.... així que de vegades l'Astrowars arrodoneix els vostres punts de producció cap amunt, i altres vegades cap avall. Així que pot passar el següent:

 • necessiteu 191 punts de producció per passar de nivell 9 a nivell 10 en un edifici.
 • necessiteu 193 punts de producció per passar de nivell 9 a nivell 10 en un edifici.

El mateix pot passar al construir una nau.

Acabo de gastar Punts de Producció equivocadament, puc desfer-ho?

No. Si això fos permès seria un autèntic caos!

Puc moure els Punts de Producció a altres planetes?

Sí, podeu fer servir Naus Colonitzadores. Cada nau colonitzadora us dóna 15 punts de producció.

 • Si aneu a colonitzar un planeta lliure necessitareu 3 o més naus colonitzadores.
 • Si aneu a moure els punts de producció a un altre planeta vostre necessiteu 2 o més naus colonitzadores.

Però també hi ha una altra tàctica per fer-ho. S'anomena setge amic.

 • Algú ha de assetjar tots els vostres planetes que estiguin més amunt a la llista del planeta al qual hi voleu enviar els punts.

Per a cada planeta assetjat perdreu un 5% dels vostres punts. Així que si algú està assetjant el vostres tres planetes haureu de pagar un 15% dels punts de producció si voleu enviar els punts al vostre quart planeta. Això només pot portar-se a terme si el planeta té una població superior a 4.Batalla i Flota

Les següents preguntes i respostes són sobre batalles, naus i flotes.

Puc retornar la meva flota a mig camí?

Malauradament no hi ha manera de retornar una flota que ja hagi estat enviada. Simplement heu de prendre-us temps per assegurar-vos que no envieu la vostra flota a un sistema o planeta equivocat.

La funcionalitat del PNA (Pacte de No Agressió) us avisarà si esteu enviant una flota a un planeta amic.

Què està passant? El meu planeta està assetjat sense cap alerta visible!

Les alertes de flotes que estan en camí només són enviades al jugador a qui pertany el planeta en el moment en que són enviades. El jugador que està assetjant un planeta no rep cap notificació. Això passa sovint quan un planeta està sent colonitzat des d'un planeta molt allunyant, o que té un nivell d'energia molt baix o una velocitat penalitzada.

Què faig si estic assetjat?

 • No podeu gastar cap punt de producció en aquest planeta.

Si feu servir 'Spend All':

 • Obtindreu el 60% dels punts de producció del planeta assetjat.
 • El 40% dels punts de producció del planeta assetjat es perdran.

Teniu algunes maneres de sortir d'aquesta situació: Demaneu als vostres aliats que us ajudin a alliberar el planeta.

 • Envieu la vostra pròpia flota a aquest planeta per alliberar-lo.
 • Demaneu ajuda als veïns.
 • Demaneu a qui us assetja que alliberi el vostre planeta.

Com verifico un enviament de naus?

A la Pantalla de Flota, quan envieu una flota, entreu quantes naus voleu enviar, feu clic als botons de selecció, o si teniu biologia de nivell 23, entreu l'Identificador del sistema (si fos necessari) i l'Identificador del planeta, i feu clic a Arrival Time Calculator. Les vostres naus no seran llençades, però podreu veure si accidentalment les heu enviat a un sistema equivocat.

Un cop les vostres naus han estat enviades, podeu veure la seva destinació i temps d'arribada a la part superior de la pantalla de Flota.

M'estan atacant, però no em diu quines naus han estat enviades!! Què puc fer?

Només hi ha dos tipus de naus que provoquen aquest tipus d'alertes: Les Naus Colonitzadores i els Transports. Si teniu alguna nau amb que defensar el planeta, no teniu res de que preocupar-vos. Si no és així, podeu gastar 1 punt de producció en un destructor, i així destruireu la flota atacant.

Què passa si un jugador envia una flota al planeta d'altri i després de fer-ho es rendeix?

Les flotes en trànsit desapareixen si el jugador que les ha enviat es rendeix, però si el jugador ja té les naus al planeta es quedaran allà on són. Més informació a Desconegut (Unknown).

Una flota m'ha atacat en un segon? Com és possible?

11:47:24 - Nov 21We lost Rana 1.
11:47:23 - Nov 21Your defending fleet was defeated by AllesRoger at Rana 1. You killed about 30%.
11:47:22 - Nov 21Attention !!! We have evidence of an incoming fleet around that time.
10 Transports
1337 Destroyer
going to attack Rana [1] 1!
We suppose its the Fleet of AllesRoger.

La flota no us ha atacat en un segon. L'hora del missatge "Attention!!!" no és l'hora en que l'atacant envia la seva flota, és l'hora estimada d'arribada de la flota atacant. Així que el que ha passat és que el vostre contrincant ha enviat la seva flota mentre no hi éreu, i immediatament ha atacat el vostre planeta abans de que un validéssiu al joc de nou. Més informació a Alertes.

Quan un jugador està sent atacat, detecta la flota atacant de manera immediata?

Si el planeta és vostre quan el jugador atacant envia la seva flota, rebreu una alerta. Si no controleu el planeta, però el colonitzeu després de que el jugador atacant hagi enviat la seva flota, no rebreu cap alerta.

Què és la bonificació per velocitat?

La bonificació per velocitat disminueix el temps de viatge total entre els vostres propis planetes o els de la vostra aliança. També podeu reduir el temps de viatge incrementant el vostre nivell de ciència energètica.

Obtindré bonificació de velocitat a l'enviar naus a planetes que ja posseeixo?

Sí obtindreu una bonificació de velocitat si envieu naus a planetes que ja són vostres o que estan controlats per la vostra aliança. Si esteu enviant naus a un planeta que no està sota el vostre control, ni sota el control de la vostra aliança, no obtindreu cap bonificació de velocitat.

Quin és el benefici de les ciències matemàtiques a la batalla?

Si teniu 6 nivells de Matemàtiques més que els vostre contrincant, automàticament obtindreu una bonificació del 25% sobre ell. Això no afectarà la capacitat d'atac, ni tan sols dels supervivents. Si teniu 6 nivells de ciències matemàtiques per sota del vostre contrincant, automàticament obtindreu una penalització del 25%. Així doncs, rebreu més baixes a la batalla.

Quin és el benefici de les ciències físiques a la batalla?

Si teniu 6 nivells de Física més que el vostre contrincant, automàticament obtindreu una bonificació del 25% sobre ell. Això afectarà a la capacitat d'atac i les possibilitats de victòria, però no als supervivents. Si teniu 6 nivells de ciències físiques per sota del vostre contrincant, automàticament obtindreu una penalització del 25%. La vostra capacitat d'atac quedarà disminuïda, i les vostres possibilitats de victòria es reduirà.

Per què la meva flota no pot colonitzar un planeta tot i que ja tindré prou nivell de cultura quan hi arribi?

La cultura (igual que amb les ciències/població/producció) només s'actualitzaran quan us valideu al joc. Això significa que si no us valideu al joc per obtenir el nou nivell de cultura abans de que la vostra flota arribi a la seva destinació, el joc encara recordarà el vostre antic nivell de cultura i es pensarà que no en teniu prou. Més informació a Cultura.Aspectes del joc

Les següents preguntes i respostes són sobre aspectes del joc en general.

Què és el flooding?

Això passa quan envieu massa peticions al servidor del joc a la vegada. El límit és de 300 peticions de pàgines en una sola sessió. Per evitar això heu de sortir i tornar-vos a validar. Més informació a Flooding.

Com es calcula la puntuació total?

La vostra Puntuació s'incrementa/(disminueix) a cada actualització. Es té en compte la vostra població, el nivell de jugador i els nivells de ciència. Cada increment en Població us dóna una bonificació d'1 punt. Cada Nivell de Jugador us dóna una bonificació de 2 punts. Cada nivell de Ciències per sobre de 20 us dóna una bonificació d'1 punt.

La vostra puntuació es calcula d'aquesta manera: (Població Total) (2 x Nivell de Jugador) (Cada nivell de ciències per sobre de 20) Per exemple: JaneDoe té 150 de població, 3 de nivell de jugador i no té cap nivell de ciència per sobre de 20.

150 (3 x 2) 0 = 156 punts.

Més informació a Actualització Diària.

Per què hi ha alguns planetes que apareixen com unknown?

Els jugadors que apareixen com a Unknown (Desconegut) són, de fet, altres jugadors que han decidit rendir-se. Més informació a Desconegut (Unknown).

Com puc convidar als meus amics a unir-se al joc?

Podeu fer que ells facin clic al vostre enllaç únic. Més informació a Referral.

Quan s'acava la partida?

La partida es guanya quan ocorre qualsevol d'aquestes dues coses:

 • Quan un jugador individual aconsegueix una puntuació de més de 500 Punts i manté la seva Puntuació per sobre de 500 punts durant 7 dies.
 • Quan una aliança aconsegueix una puntuació per sobre de 470 Punts i manté la seva Puntuació per sobre de 470 punts durant 3 dies.

Al final d'una partida hi ha una 'InterRound' (de vegades anomenada InterBeta) que s'allarga durant una quantitat de temps indefinida. En aquest període no hi ha actualitzacions de la Puntuació ni del rànquing i uns s'ataquen als altres per simple diversió. També hi ha una tradició anomenada Rana Crash, on els jugadors envien les seves flotes estel·lars al sistema Rana al centre de la galàxia del joc (Identificador del Sistema 0/0), per provar de guanyar-hi un planeta encara que sigui durant un breu període de temps. Qualsevol jugador amb un nivell de Biologia de 25 o més és benvingut en aquesta competició.

Està permès l'assetjament de comptes?

L' Account sitting NO està permès. Això passa quan esteu jugant al joc amb el vostre usuari, però alhora també us valideu en un altre compte per ajudar a altres jugadors quan aquests no es poden connectar. Això està considerat com una manera de fer trampes i té serioses conseqüències per als jugadors implicats, tal com la desqualificació de la partida (els planetes es tornen unknown) o fins i tot amb l'eliminació del compte per entrar a l'AstroWars! Si no podeu jugar durant uns quants dies seguits per motius de pes (per exemple vacances familiars, hospitalitzacions, etc), podeu contactar amb el AccAdmin per demanar-li permís perquè un no-jugador jugui amb el vostre compte de manera temporal. Més informació a Assetjament de comptes.

Obtindré bonificacions si entro el joc després de que hagi començat la partida?

Per cada dia que entreu al joc després de l'inici de la partida, guanyareu una bonificació de Punt de Producció, Ciències i Cultura. Quan més tard comenceu a jugar, més bonificacions rebreu. Tingueu en compte que aquestes bonificacions són petites comparades amb les que rebeu si entreu a jugar des del començament, però generalment són prou bones per aconseguir un o dos planetes només entrar.

Què és la Puntuació més alta Permanent?

La Puntuació més alta Permanent va ser afegida al final de la Beta 5. És una puntuació que es va acumulant partida rera partida. Podeu veure el llistat actual aquí.

Com aconseguir punts per a la puntuació total:

 • Heu d'aconseguir ser al Top 50 quan la partida acabi.
 • Llavors aconseguiu els Punts corresponents a la vostra posició al Top 50.
 • 1r classificat: 50 Punts
 • 2n classificat: 49 Punts
 • 3r classificat: 48 Punts
 • 4t classificat: 47 Punts
 • 5è classificat: 46 Punts
 • i així successivament...

Si esteu a la Puntuació més alta Permanent us apareixerà una distinció especial daurada al perfil de jugador.

Qui és el jugador amb una flota estel·lar més forta?

Canvia cada dia que passa. Ningú no és el més fort de tots els temps. Rànquing de Flotes Més Fortes

Per què no es mostren al meu llistat de planetes les meves darreres colonitzacions?

El servidor s'actualitza cada 15 minuts des del moment en que us valideu, el que passa és que el vostre jugador encara no s'ha actualitzat. Podeu sortir del joc i tronar-vos a validar un altre cop i veureu que els planetes ja apareixeran al llistat.

Per què no puc obrir els missatges privats que veig a la meva pantalla de notícies?

El jugador que us ha enviat el missatge privat ha esborrat el missatge abans de que poguéssiu llegir-lo. També pot passar que l'emissor del missatge hagi modificat el tema del missatge, així que a la vostra bústia d'entrada tindrà un nom diferent del que tenia a la vostra pantalla de notícies.

Per què els meus nivells de ciències no s'estan actualitzant?

Els nivells de ciències s'actualitzen cada 15 minuts, així que haureu d'esperar fins a la propera actualització. Encara que el comptador de nivell estigui a 0.00, el servidor encara no ha actualitzat el vostre nivell de ciències. Si sortiu del joc i us valideu novament, veureu el nivell de ciències actualitzat.

He de pagar els 20.000 AstroDòlars necessaris per crear un Acord Comercial?

Això depèn de la vostra raça. Si sou un Comerciant, llavors podeu acceptar Acords Comercials de franc. En canvi, no podeu enviar-ne de franc, només rebre'n. Si no sou Comerciant, haureu de pagar la taxa de 20.000 AstroDòlars. Exemple: El Jugador A té 20.000 AstroDòlars i envia una invitació d'acord comercial al Jugador B. El Jugador B no és un Comerciant, així que el Jugador B també ha de pagar els 20.000 AstroDòlars per establir l'acord comercial. El Jugador A envia una invitació al Jugador C que Comerciant. El Jugador C pot acceptar l'acord de franc. Més informació a Acord Comercial.

És correcte que la calculadora de batalles mostri que el perdedor també reb Experiència?

La calculadora de batalles mostra l'experiència que ambdós jugadors rebrien si guanyessin la batalla. El perdedor no reb experiència al perdre la batalla. Si veieu alguna cosa com 400(100), significa que si guanyeu, només rebreu 100 d'experiència enlloc de 400 perquè no teniu més de 2 tipus de naus.

Puc comerciar amb altres jugadors?

Aquesta funcionalitat ha estat permanentment esborrada del joc per evitar que les creïn flotes estel·lars monstruoses que són gairebé impossible de derrotar. Encara es poden guanyar bonificacions a través dels Acords Comercials.Aliances

Les següents preguntes i respostes són sobre la creació i manteniment d'una aliança.

Com creo una aliança?

Necessiteu haver guanyat almenys el Nivell de Jugador 1 i tenir 8.000 AstroDòlars. Més informació a Pantalla d'Aliança.

Com es calcula la puntuació de l'aliança?

La puntuació de l'aliança és una mitjana de la puntuació de tots els membres. Quan més membres hi hagi, més membres no seran comptats.

 • 1-9 membres: tots són comptats.
 • 10-14 membres: un no serà comptat.
 • 15-19 membres: dos no seran comptats.
 • 20-24 membres: tres no seran comptats.
 • 25-29 membres: quatre no seran comptats.
 • 30-34 membres: cinc dos no seran comptats.
 • i així successivament...

Però si esteu creant o unint-vos a una aliança heu de saber que:

 • Només podeu unir-vos a una sola aliança.
 • Si un membre és derrotat i ha de rendir-se, aquest membre encara és comptabilitzat amb 0 punts.

Pot una aliança tenir el seu propi fòrum?

Sí, però heu d'allotjar-lo vosaltres mateixos. L'AstroWars no facilita allotjament per a fòrums. Per a allotjament gratuït cerqueu al Google. Phpbb.com facilita allotjament de franc.

Per què en dels nostres membres que ha estat recentment derrotat, encara se l'està calculant com a membre actiu?

Quan un jugador que és part d'una aliança és derrotat, la seva puntuació es queda a la pantalla de l'aliança com a 0 punts fins que es torni a unir a l'aliança. Això no és cap error del joc, és així com està programat. Si ell torna a unir-se a l'aliança, la puntuació de 0 serà reemplaçada per la puntuació actualitzada.

Per què quan faig clic sobre el nom de la meva aliança, em mostra informació d'una altra aliança?

Sembla que una altra aliança té el mateix nom que la vostra i esteu veient la seva informació. Espereu fins a la propera actualització del rànquing. Dues aliances no poden utilitzar el mateix nom.

Què passa si el fundador de l'aliança es rendeix?

Si el fundador d'una aliança es rendeix o és expulsat del joc, no pot ser reemplaçat. El fundador té una sèrie d'opcions que són:

 1. Canviar el nom de l'aliança
 2. Canviar l'enllaç al lloc web de l'aliança
 3. Reclutar a nous membres
 4. Crear nous Pactes de No Agressió
 5. Cancel·lar antics NAPs

La resta de funcions de l'aliança són les habituals.General / Altres / Serveis

Les següents preguntes i respostes són sobre els serveis proveïts per l'AstroWars i tot el que ho envolta.

Té l'AstroWars una sala de xat?

Sí, aquí. Necessiteu el connector de Java per al vostre navegador per a fer servir la sala de xat. També podeu fer servir l'IRC. Més informació a IRC.

Què és la Multitool i com es fa servir?

La Multitool és un robot enviat des del més enllà per castigar als jugadors beneïts de l'AstroWars! Bromes apart, la Multitool és una eina automàtica per cercar comptes d'usuari múltiples. Això inclou a jugadors que deliberadament han donat d'alta dos o més comptes d'usuari, o jugadors que utilitzen altres comptes d'usuari que no són el seu.

Si el vostre estat és VERMELL, és que sou sospitosos de ser un multi-jugador. Si es tracta d'un error heu de contactar amb el [http://www.astrowars.com/forums/privmsg.php?mode=post

Personal tools