Nau Colonitzadora

From Astro Wars

Jump to: navigation, search
La Nau Colonitzadora és la base per expandir l'imperi. Les naus d'aquest tipus tenen tot el necessari per a colonitzar nous mons.

Un nou planeta és mostrat en la Pantalla del Mapa com a Planeta Lliure, i no té amo fins que una Nau Colonitzadora arribi d'un jugador amb prou nivell de Cultura per a prendre el control d'aquest.

Les Naus Colonitzadores també tenen una segona funció: transportar Punts de Producció entre planetes que ja són vostres. Per a fer això, envieu una Nau Colonitzadora al planeta de destí (o a un planeta lliure que vulgueu colonitzar), quan hi hagi 2 Naus Colonitzadores presents (com a mínim), es desmantellaran per donar cadascuna 15 Punts de Producció.

Les Naus Colonitzadores només es desmantellen si hi ha almenys 1 Nau Colonitzadora a la Flota Estel·lar en curs. Així que si ja teniu 1 Nau Colonitzadora en un planeta, heu d'enviar 1 Destructor i 1a Nau Colonitzadora al planeta, les Naus Colonitzadores es desmantellaran, però si construïu 2 Naus Colonitzadores en un planeta, envieu una flota estel·lar sense naus colonitzadores, les naus colonitzadores al planeta no es desmantellaran.

 

Nau Colonitzadora
Cost (Fix)60 PP
Valor d'Atac0
Valor de Defensa0
Valor de Combat0

Notes

  1. Només podeu tenir un màxim de 5 flotes estel·lars en trànsit a l'hora.
  2. Tota els planetes lliures tenen Població 0, i 0 edificis quan la nau colonitzadora arriba la població es posarà a 1 gràcies a la Nau Colonitzadora i la producció del planeta serà de +1pp/hora.
  3. Colonitzar un "planeta lliure" té un cost d'una Nau Colonitzadora.
  4. A l'utilitzar les Naus Colonitzadores per a transportar Punts de Producció cap a un planeta que ja és vostre, o cap a un Planeta Lliure que voleu conquerir, només són necessaris 2 naus colonitzadores si el planeta ja és vostre, però HEU d'enviar un mínim de 3 Naus Colonitzadores al Planeta Lliure per obtenir els 30 PP. 1 és utilitzat per colonitzar el planeta. I com a mínim es necessiten 2 Naus Colonitzadores més per obtenir els 15 punts de producció que porta cadascuna. Nogensmenys, en l'exemple anterior 30 punts de producció seran dipositats al nou planeta colonitzat).
  5. Podeu enviar tantes Naus Colonitzadores com vulgueu però quan aterrin al planeta es desmantellaran per parelles (per exemple, si una nau colonitzadora arriba a un planeta i una altra hi arriba més tard, es desmantellaran a l'hora de l'arribada de la segona) o les múltiples naus quan siguin enviades (per exemple, si envieu tres naus a un planeta sota el vostre control hi rebreu 45 punts de producció).
  6. Les Naus Colonitzadores tenen un Valor de Combat de nivell 0, però prenen part en la batalla. Si són enviades amb una flota estel·lar amb naus de combat rebran els danys de la batalla i algunes poden ser destruïdes igual que les altres naus. La decisió d'enviar-les al mateix temps que la flota estel·lar principal o bé enviar-les en un segon llançament és vostra.

Més informació

Personal tools
In other languages