Comparativa de Naus

From Astro Wars

Jump to: navigation, search

En aquesta pàgina trobareu una comparativa entre els atributs de les tres naus de guerra del joc: el Destructor, el Creuer i el Cuirassat. Cadascuna d'elles té una relació diferent d'atac i de defensa, així que cada nau està dissenyada per exercir un rol diferent al combat.


Els Destructors són les naus de combat més barates i petites. Amb una relació Atac:Defensa de 2:1, és fàcilment destruïda, però és una bona nau per augmentar les victòries a les batalles.

Rol: Escaramusses i atacs ràpids.

Destructor
Enlarge
Cost (Nivell d'Economia = 0)30 PP
Valor d'Atac2
Valor de Defensa1
Valor de Combat3
Relació Atac:Defensa2:1

 

Els Creuers tenen més defensa que atac, així que tenen més probabilitats de sobreviure a una batalla - això els fa efectius minimitzant el total de pèrdues a les vostres Flotes Estel·lars (per als càlculs del Valor de Combat).

Rol: Minimitzar pèrdues en cas de victòria assegurada.

Creuer
Enlarge
Cost (Nivell d'Economia = 0)240 PP
Valor d'Atac8
Valor de Defensa16
Valor de Combat24
Relació Atac:Defensa1:2

 

Els Cuirassats tenen més armes que armadura però la seva gran envergadura dóna a la nau una bona probabilitat de supervivència. És una nau efectiva per a grans flotes estel·lars amb una relació Atac:Defensa equilibrada.

Rol: Grans batalles amb grans flotes estel·lars.

Cuirassat
Enlarge
Cost (Nivell d'Economia = 0)600 PP
Valor d'Atac36
Valor de Defensa24
Valor de Combat60
Relació Atac:Defensa3:2

Notes

  1. Feu servir Naus Colonitzadores per prendre el control dels Planetes Lliures desocupats, o per transportar Punts de Producció entre planetes. Són necessàries dues o més Naus Colonitzadores per convertir-se en Punts de Producció. Si ho feu així cada nau us donarà 15 Punts de Producció.
  2. Feu servir Transports per prendre el control de planetes ocupats o Desconeguts (unknown), o per reduir la seva producció aniquilant la població. Cada Transport eliminarà una unitat de població al planeta fins que no en pugui prendre el control.
  3. en cas de victòria cada fracció d'un Destructor, Creuer o Cuirassat de la vostra flota estel·lar supervivent té una possibilitat aleatòria de ser arrodonida cap avall (perdreu la nau), o arrodonida cap amunt (conservareu una nau sencera). Això vol dir que que és possible guanyar una batalla però que no us en quedi cap nau. Per poder guanyar punts d'experiència, heu de tenir dues naus senceres que sobrevisquin després de que sigui aplicada la probabilitat aleatòria.

Més informació

Personal tools
In other languages