Comerç

From Astro Wars

Jump to: navigation, search

La Pantalla de Comerç us permet emprar múltiples accions profitoses o diplomàtiques, però per fer-ho necessitareu haver aconseguit el Nivell de Jugador 1.

Contents

Comprar

Si ja teniu el Nivell de Jugador 1 i teniu prou diners podeu fer una Comanda d'Artefactes i/o d'Unitats de Subministrament. Quant més alt sigui el vostre Nivell de Jugador més Unitats de Subministrament i Artefactes podreu comprar. El màxim tots d'Unitats de Subministrament que podeu comprar és directament proporcional al vostre Nivell de Jugador - si teniu un Nivell de Jugador 1 podeu tenir 1 Unitat de Subministrament com a màxim, si heu arribat al Nivell de Jugador 8 podeu tenir un màxim de 8 Unitats de Subministrament, etc. Per visualitzar quin Nivell de Jugador necessiteu per poder comprar un Artefacte en concret, dirigiu-vos a la pàgina Artefactes.

També podeu comprar Punts de Producció. Al comprar-ne, els punts aniran a parar al vostre planeta amb més població (situat a dalt de tot del vostre llistat de planetes). De totes maneres, aquest planeta HA DE TENIR una Població de com a mínim 5 i no estar assetjat per portar a terme aquesta acció. Tanmateix, si tinguéssiu un planeta a la part baixa del llistat que necessita aconseguir aliments, podeu comprar-li Punts de Producció, però amb una penalització: cada planeta assetjat té una pèrdua del 5% del total de Punts de Producció (per exemple, si els vostres 5 primers planetes estan assetjats, podeu comprar Punts de Producció per al sisè planeta, però en perdreu el 25%). Mitjançant el Setge Amic podeu controlar el destí dels Punts de Producció (amb ajuda d'altres jugadors amics).

Vendre

Podeu vendre les vostres pertinences per obtenir Astro Dòlars (quan us les veneu es mostraran en forma de comanda negativa). Els Punts de Producció poden ser venuts si en teniu més de 150 en total. Llavors podreu fer servir l'opció "Gastar tots els Punts/Comerç Interestel·lar (Spend All Points/Interstellar Trade)". Si ho feu, canviareu tots els Punts de Producció de tots els Planetes a canvi d'Astro Dòlars (a no ser que tingueu algun planeta assetjat, que en perdríeu un 30%). L'opció "Gastar Tots els Punts (Spend All Points)" també pot ser utilitzada per comprar naus de guerra o actualitzar Bases Estel·lars a tots els vostres planetes no assetjats (tingueu en compte que segons l'opció que seleccioneu, el total de Punts de Producció del vostre imperi NO seran distribuïts, enlloc d'això es gasten tots els Punts de Producció en cada planeta). Per exemple, si teniu 60 Punts de Producció al Planeta 1; 25 al Planeta 2; 65 al Planeta 3 tindreu pro punts acumulats per aconseguir exactament 5 Destructors (amb un cost de 30 Punts de Producció cadascun). D'aquesta manera obtindreu 2 Destructors al Planeta 1, el 83% d'un Destructor al Planeta 2 i 1 i 1/6 d'un Destructor al Planeta 3 donant-vos un total de 4 Destructors complets.

Entre Planetes

És possible moure Punts de Producció d'un planeta a un altre. Cal tenir en compte que els Punts de Producció es poden perdre durant procés. Un dels mètodes és fer servir Naus Colonitzadores, amb una pèrdua del 75% de Punts de Producció. L'altra mètode és utilitzar el "Comerç Interestel·lar (Interstellar Trade)", simplement feu servir l'opció Gastar-ho Tot (Spend All) per gastar tots els vostres Punts de Producció i llavors comprar-los novament tal i com es descriu més amunt. Això és útil si necessiteu construir una gran Base Estel·lar al vostre planeta principal. Per enviar Punts de Producció a un planeta diferent, necessiteu tenir assetjats (potser per un membre de la vostra aliança o per un jugador amic) tots els planetes amb major densitat de població, tal i com es mostra a la Pantalla de Planetes.

Notes

  • Perquè un Planeta pugui rebre els Punts de Producció provinents del comerç ha de tenir una Població igual o més gran de 5.
  • La vostra bonificació de raça no s'estableix al Benefici Comercial però és també afegida a la bonificació llistada a les pantalles de Ciències i de Planetes.
  • Per a la Gold Edition II la compra i venda d'Unitats de Subministrament es va deshabilitar a causa d'un error al joc.

Més informació

Personal tools
In other languages